No items found.
Artikler
đŸ’Ș Styrk frivilligheten med Learn Handball

đŸ’Ș Styrk frivilligheten med Learn Handball

Trenerne pÄ gulvet spiller en nÞkkelrolle for Ä hjelpe klubben din Ä tilpasse seg endringer i frivilligheten.

‍Verktþy for frivillige

Learn Handball brukes av frivillige i hÄndballklubber over hele landet. Her er noen mÄter Learn Handball hjelper deg og klubben din pÄ:

1. Trenerressurser: Learn Handball gir tilgang til et omfattende ressursbibliotek med treningsĂžkter, Ăžvelser og tips for Ă„ forbedre dine ferdigheter som trener. Dette er en uvurderlig ressurs for de som jobber direkte med spillerne.

2. AdministrasjonsverktĂžy: Organisering av trenerteam er utfordrende. Learn Handball tilbyr administrative verktĂžy som gjĂžr det enklere Ă„ planlegge treninger, og organisere deling av treningsĂžkter.

3. Spillerutvikling: For de som Þnsker Ä hjelpe spillerne Ä nÄ sitt fulle potensiale, tilbyr Learn Handball verktÞy for spillerutvikling. Dette inkluderer treningsvideoer, individuell veiledning og Þvelser som er skreddersydd for forskjellige aldersgrupper og ferdighetsnivÄer.

Styrk klubben din!

Ved Ä bruke Learn Handball som ett av verktÞyene for frivillige, bidrar dere til Ä styrke trenerkompetansen i klubben din. Med bedre organisering, mer effektive treninger og Þkt fokus pÄ trenerutvikling, kan klubben din vokse og blomstre. Trenerne pÄ gulvet spiller en nÞkkelrolle for Ä hjelpe klubben din Ä tilpasse seg endringene i frivilligheten.

Learn Handball er dedikert til Ä stÞtte de tusenvis av fantastiske frivillige som gir sÄ mye til hÄndballen. Sammen kan vi fortsette Ä bygge en lys fremtid for hÄndballen.

Takk for alt dere gjĂžr!

‍

Ønsker du Ä lese mer om undersÞkelsen klikk her

‍

* Danske Gymnastik- og IdrÊtsforeninger (DGI) er en dansk sammenslutning av idrettslag. Den omfatter 5 000 lokale idrettslag og 1,3 millioner idrettsutÞvere. I motsetning til Danmarks IdrÊts-Forbund (DIF) har DGI et mye stÞrre fokus pÄ breddeidrett, og har tradisjonelt hatt turn som den viktigste idretten. Gradvis har imidlertid andre idretter, slik som badminton, fotball, hÄndball og svÞmming, ogsÄ vokst til en anselig andel av DGIs virksomhet. (Wikipedia)

Please select your preferences

We will remember your choice, and redirect you next time.